پیام تبریک دکتر محمدزاده به مناسبت آغاز هفته‌ی دولت

دکتر حمید محمدزاده، رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران در پیامی، با گرامیداشت یاد و خاطره‌ی شهدای حادثه‌ی تروریستی انفجار دفتر نخست وزیری در سال ۶۰، مخصوصا شهیدان رجایی و باهنر؛ هفته‌ی دولت را به دولتمردان جمهوری اسلامی ایران تبریک گفتند. متن این پیام به شرح ذیل است:

به نام خدا
گرامی‌باد یاد و خاطره‌ی شهدای حادثه‌ی تروریستی انفجار دفتر نخست‌وزیری در ۸ شهریور سال ۶۰، مخصوصا فرزندان مکتبی و جهادی انقلاب، شهیدان رجایی ، باهنر و یاران با وفایشان. بی‌شک این عزیزان، اسوه‌هایی کامل و بی‌بدیل در خدمت خالصانه و بی‌منت به مردم در برهه‌های حساس اوایل انقلاب بوده‌اند.

اینجانب در آستانه‌ی چهل سالگی انقلاب و ضمن تقدیر از زحمات همه‌ی دولت‌‌های گذشته، هفته‌ی دولت را به تمامی دولتمردان جمهوری اسلامی ایران در دولت تدبیر و امید تبریک عرض نموده و در این مقاطع حساس مدیریتی در کشور، آرزوی بهروزی و توفیق روزافزون از خداوند منان، مسئلت دارم.

همچنین، عرض تبریکی دارم خدمت تمامی کارکنان دستگاه‌های اجرایی کشور، بالاخص همکاران اینجانب در دانشگاه علم و فناوری مازندران و تمامی موسسات علمی در کشور. امید این دارم که با توجه به شاخصهای مدیریت علمی از ظرفیت بالای دانشگاه‌ها و مراکز علمی بیش از پیش استفاده شده تا شاهد بالا رفتن بازدهی در سیستم اجرایی کشور باشیم.

حمید محمدزاده
رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران