پیام تبریک دکتر محمدزاده جهت انتصاب رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

در پی انتصاب دکتر منصوریان به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری؛ دکتر حمید محمدزاده، رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران در پیامی، این امر مهم را افتخاری بزرگ برای شهرستان بهشهر دانسته و برای ایشان آرزوی موفقیت نمودند. متن این پیام به شرح ذیل است:
به نام خدا
خبر انتصاب استاد فرهیخته و مدیر شایسته، جناب آقای دکتر حسین منصوریان توسط دکتر فرهاد رهبر به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، موجب مسرّت جامعه‌ی علمی شرق مازندران گردید.
اینجانب این امر مهم را به ایشان و جامعه علمی شرق مازندران تبریک عرض نموده و آرزوی توفیق روزافزون در جهت رشد و اعتلای فرهنگی و علمی واحد مذکور، از درگاه خداوند منان مسئلت می‌نمایم.
در خاتمه لازم می‌دانم تا از زحمات بی‌شائبه‌ی دکتر نیاز آذری، ریاست سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری که در جهت پیشرفت آن واحد آموزشی، از هیج تلاشی کوتاهی ننموده‌اند، قدردانی کرده و برایشان آرزوی سلامتی و موفقیت بنمایم.
حمید محمدزاده
رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران